EMARSYS – Sales konferencia

Emarsys – Sales konferencia

Az online marketinggel foglalkozó nemzetközi cég minden januárban egy évindító kick-off rendezvény keretén belül összegzik az előző évet és tűzik ki az új céljaikat. A cég több mint 20 országban képviselteti magát, így ez a multinacionális esemény a mi januárunkat is izgalmas kihívásokkal és élményekkel töltötte meg. A 250 résztvevő napközbeni tudásbővítését ráztuk fel esti programokkal, bulikkal. Kezdésnek egy bemelegítő welcome vacsorával vártuk a résztvevőket. Második este a filmeké volt a főszerep, egy mozi tematikájú esten vehettek részt a vendégek. Zárásként pedig egy koktélpartyval és díjátadóval ünnepelték magukat a munkavállalók.


CAMPONA – Real Ocean experience

Campona – Real Ocean Experience sajtóesemény

Június 5. a környezetvédelmi világnap, míg június 8. az óceánok világnapja. Ennek a két napnak az alkalmából a Feat. digitális ügynökséggel karöltve egy látványos installációval készültünk a sajtónak és a Tropicarium látogatóinak. Igaz, hogy több száz kilométer távolságban vagyunk mi magyarok az óceántól, mégis fontosnak tartjuk, hogy testközelből mutassuk be milyen a valódi óceánok világa. Az eseményen speciális technikával vetítettünk a cápák akváriuma elé úszó szemetet, így mutatva be azt, hogy milyen szennyezett közegben élik az életüket a vadon élő vízi állatok.


CAMPONA – Karácsonyi hétvégék

Campona – Karácsony az adventi hétvégéken

A Campona bevásárlóközpont 2019 karácsonyán is gondolt a látogatóira, így mind a négy adventi hétvégén családbarát programokkal készült a vásárlók számára. Azoknak, akiknek nem volt lehetősége ellátogatni a bevásárlóközpontba, eláruljuk, hogy örökre szóló emlékkel térhettek haza. A ‘diótörő’ elnevezésű installációban üdvözlőlapokat készíthettek, az ‘északisark’-on a Mikulással találkozhattak a gyerekek és a nagyszakállú manóinak segíthettek ajándékokat és dekorációt készíteni.


SAUTER – Nemzetközi csapatépítő

Sauter Kft – Nemzetközi csapatépítő

A Sauter Automatikai Kft. azzal a kéréssel keresett meg bennünket, hogy szervezzünk egy olyan eseményt, ahol az összes dolgozójuk vendégül látjuk. 4 országból összesen 100 fő érkezett repülővel és kocsival. A belvárosban szállásoltuk el a vendégeket, különböző színes programokat szerveztünk a rendelkezésre álló 72 órában. A rendezvény célja az volt, hogy a résztvevők megismerkedjenek egymással, valamit betekintést nyerjenek a magyar kultúrába, gasztronómiába és szórakozásba. Játékos feladatokkal mutattuk be nekik a belváros nevezetességeit, meglátogatták az Országházat és természetesen nem maradhatott ki egy esti borkóstolóval egybekötött kerti party sem.


HBO – Westworld sajtóesemény

WestWorld – HBO – Sajtótájékoztató

Úgy gondoljuk sem az ügyfelet sem pedig a sorozatot nem kell bemutatni. Az HBO éves szinten több kiemelt fontosságú exkluzív sajtóeseményt szervez aktuális sorozatainak új évadjai kapcsán. Ez a reggeli beszélgetés mégis kicsit más volt, mint a többi. Amellett, hogy feladatunk új és izgalmas helyszínt találni, az ügyféllel együtt álmodhatjuk meg a dekorációt és a további elemeket. Az eseményen a sorozat mellett arról is beszélgettünk a hozzáértő meghívott előadókkal, hogy milyen hatással van a világra a mesterséges intelligencia. Tabu kérdéseket feszegettünk és nem utolsó sorban 3D nyomtatóval készítettünk búcsú ajándékot a résztvevőknek.

 


CAMPONA – Születésnap

Campona – 20. születésnap

A Campona bevásárlóközpont 2019-ben töltötte be a 20. esztendejét. Ennek alkalmából igazi látványos cirkuszi hangulatban telt a születésnapi bulija. Az egész napos mulatságon muffin díszítéssel és sütisütéssel készültünk a kicsiknek, flipbook készítéssel és bűvész műsorral a családoknak. A rendezvényt megelőző héten nyereményjátékkal és egy különleges óriás csodavilág installációval hangolódtunk rá a nagy napra, aminek a tetőpontját az Alma együttessel való közös tortázás jelentette.


CAMPONA – Húsvéti hétvége

Campona – Húsvéti hétvége

A Campona bevásárlóközpont minden rendezvényén 4 fő alappillért veszünk figyelembe, ezek alapján állítjuk össze a programokat: családbarát, környezettudatos, hagyományőrző és közösségépítő. Az iménti hívószavak alapján igyekeztünk környezetkímélő aktivitásokkal kedveskedni a húsvéti hétvégén odalátogatóknak. Az ünnepi szokásokat egy kis csavarral valósítottuk meg, mint például az óriás újrahasznosított masszából készült tojás, amit a gyerekek festhettek ki. A bevásárlóközpontnak kiemelt fontosságú a lokális intézmények bevonása, így ez alkalommal a kerületi ovisokat kértük fel egy húsvéti tojás szépségversenyre.


HBO – Csernobil sorozat sajtóesemény

HBO – Csernobil sorozat sajtóesemény

Az óriási sikernek örvendő, bombaként berobbanó Csernobil sorozat kapcsán szerveztünk beszélgetést. A sorozat zseniális eseményábrázolásán túl szó esett az akkori hírek feldolgozásáról és arról, hogy Magyarországon milyen hatást váltott ki az atomkatasztrófa. A vendégeket egy belvárosi alagsorban vártuk, a beszélgetés előtt reggelivel kínáltuk őket és búcsúzóul egy elsősegélydobozzal kedveskedtünk nekik. Azoknak, akik esetleg még nem látták a sorozatot, ajánljuk figyelmükbe, mert meghökkentő élmény.